Eva Bartáková vás zve na

vysílání online workshopu ZDARMA

 

Proč uklízet sami v sobě a kolem sebe

 

Vše v našem životě je propojené, ať už si to uvědomujeme, nebo ne. To, jak vypadá stav naší mysli, domácnosti, šatníku a naše vnitřní nastavení, zrcadlí to, v jakém stavu je náš život.

 

Pokud máte v životě nesoulad, někde se to vždy projevuje a jde to vidět.

 

Rozhlédněte se. Máte ve své domácnosti chaos? Praská vám šatník ve švech? Stále se někde za něčím honíte a toužíte po věcech, pocitech, které nepřicházejí?

 

 

Pokud ve svém životě toužíte po změně a přejete si někam se posunout, něco rozhýbat, registrujte se na workshop "Proč uklízet sami v sobě a kolem sebe".

 

 

Workshop je pro registrované zdarma

Podělím se s vámi o svůj životní příběh, jak jsem se jednoho dne probudila a zjistila, že je můj dům plný různých krámů, které nikdo nepoužívá. Můj soukromý život byl v troskách, byla jsem vyčerpaná a zoufalá. 


Budeme si povídat o tom, proč je důležité a prospěšné uklidit si v sobě a kolem sebe. Řekneme si, jak se jednoduše podívat v jakém stavu se nachází vaše...

  • mysl
    Máte jasnou, čistou mysl? Nebo proudí cestičkami nepříjemných stále se opakujících myšlenek? Proč je stav naší mysli důležitý?
  • oblečení
    Budeme si povídat o tom, proč je důležité se ve svém oblečení cítit jako ve své druhé kůži a jak na to.
  • šatník
    A také o tom proč je srovnaný šatník základem pro to, abyste se každý den oblékala s radostí a vědomím, že vám to prostě sluší. A je jedno, jestli vyrážíte do divadla, do práce či „jen“ na nákup nebo s dětmi na hřiště.
  • domov
    Uklízíte pravidelně, ale přesto máte kolem sebe stále nepořádek? Řekneme si, kde může být zakopaný pes a co se s tím dá dělat.
  • vaše vnitřní nastavení
    Jste propojená se svými pocity? Tělem? Čemu věříte? Podle jakých nastavení žijete svůj život? A proč byste tomu měla věnovat pozornost?

Workshop vám pomůže odhalit váš AHA moment.

Já mám svůj problém tady. 


Když začnete uklízet, tak se zavřená témata začnou otevírat a věci, váš život, se dají do pohybu.

Když jste zavalená spoustou věcí, oblečení a negativních myšlenek, které vám neslouží, prostor chybí a energie nemůže proudit.

Chcete-li mít v životě více prostoru, musíte ho nejprve vytvořit.


Budeme si také povídat o jedinečném online kurzu Jak začít měnit svůj život aneb proč uklidit v sobě a kolem sebe.

A na konci vysílání pro vás mám připravený DÁREK.

Začínáme přesně za:

Na workshop vás srdečně zve Eva Bartáková

Stylistka, terapeutka šatníku a duše

Učím ženy, jak pomocí oblečení nechat pravdivě promluvit svou osobnost, vnitřní já, a tím upevnit své sebevědomí. Pomáhám jim vyznat se v jejich šatníku a sladit ho tak, aby ladil s barvami jejich duše i stylem života.

Ve světě módy v Itálii se pohybuji už 15 let. Zde jsem pochopila, jak velký vliv má oblečení, jeho barvy a vzory na náš soukromý i profesní život.  

Mým milým hostem online workshopu

Proč uklízet sami v sobě a kolem sebe

bude...


 

Eliška Gottfriedová

Terapeutka Pranic healing

Eliška pomáhá lidem na cestě k větší celistvosti a radosti ze života.

"Každý z nás je jako diamant. Někdy však kvůli nánosům negativních vzorců a omezujících přesvědčení nezáří tak, jak by mohl. Pomáhám lidem tyto nánosy pročistit a projevit se víc takoví, jací skutečně jsou. Jedineční, nádherní a zářící. Plní síly a vitality."

 

 

Workshop je pro registrované zdarma 

Máte dotaz? Co vás zajímá?

Ptejte se.

Pište do komentářů:

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů