Týden pro váš styl 

Pětidenní online kurz ZDARMA

Pochopíte svou jedinečnou postavu a naučíte se ji obléknout a podpořit správnými barvami, vzory i šperky.

Začnete si se svým šatníkem hrát a bude vás to bavit!

Zadejte svou e-mailovou adresu a já vám každý den pošlu jednu lekci.

Tímto kurzem již prošlo 0 žen.

Kurz je skvělým základem, pokud toužíte po velké změně svého šatníku a stylu oblékání. Právě tady byste měla začít.

Zvažovala jsem svěřit svůj šatník do Eviných rukou, proto jsem se na zkoušku přihlásila. A tak mi do života vstoupila intuitivní a citlivá průvodkyně a s ní sukně, barvy, a dokonce i šperky. Kurz jsem si opravdu užila. Spousta praktických informací a inspirace. Došlo mi, o co se připravuji, když se v oblečení necítím žensky, pohodlně, a hlavně sama sebou. Vím, že celá změna bude spíš delší cestou a pro mě i báječným dobrodružstvím.
Jiřina Kučerová

Obsah kurzu:

  • 1. den probereme typy postav
    Cílem není se zaškatulkovat, ale reálně uvidět své přednosti a případné nedostatky, abyste s nimi mohla při oblékání pracovat.
  • 2. den si ukážeme, jak jednotlivé typy postav obléknout, aby výsledek působil harmonicky a šik
    Zjistíme, čemu je u jednotlivých typů lépe se vyhnout, a naopak čím je podpořit.
  • 3. den se naučíme základy kombinování barev a vzorů
    Ze své skříně potom snadno vyberete, co se k sobě hodí, a k jednomu kousku oblečení pak najdete hned několik alternativ.
  • 4. den se budeme zabývat šperky
    Uvidíte, co s jedním outfitem udělají různé typy šperků, a naučíte se pár triků, jak mohou šperky vašemu oblečení dodat šmrnc.
  • 5. den nás čeká soukromá „módní přehlídka“
    Po malé rekapitulaci se vrhnete do svého šatníku a zkusíte vyfotit alespoň tři nové kombinace oblečení, ve kterých se budete cítit prostě skvěle. Až se budete ráno oblékat, fotky budou po ruce 🙂
Nezapomenutelných sedm dní, které mi pomohly vnést do života a oblékání osobní stylovou originalitu a zároveň jednoduchost a účelnost. Objevila jsem způsob, jak sladit vnější vzhled se svým vnitřním světem a momentálními potřebami. Eva je mimořádně inspirativní osobnost se smyslem pro harmonii, linie postavy a barevné kombinace. S lehkostí jí vlastní a profesním nadhledem mi byla při objevování mého jedinečného stylu laskavým průvodcem.
Alena Šalamounová

Zároveň s kurzem dostanete přístup do uzavřené FB skupiny, kam si můžete kdykoli přijít pro radu a inspiraci.

Pusťte se do objevování svého stylu ještě dnes.

Stačí pár minut denně.

Kurz byl inspirující, ale to byl teprve začátek. Díky uzavřené FB skupině jsem s ostatními ženami mohla sdílet svoje postřehy, dotazy a měla jsem pocit, že v tom nejsem sama. Začala jsem ke svému šatníku přistupovat s větším respektem, zároveň i s větší lehkostí a oblékání mě zase začalo bavit. Uvědomila jsem si, že ze všeho nejdůležitější je se v oblečení cítit dobře a připadat si hezky.
Kateřina BrzokoupilováZahraniční referentka na univerzitě